weblog

14
november
2005

Eindelijk live!

Eindelijk, het is zo ver! Na veel uren van hard scripten en een beetje Photoshoppen, durf ik 'm dan toch aan de wereld te tonen. Af is het nog niet, want ik heb nog een hoop dingen die ik toe wil voegen (zoekfunctie, reageren op individuele foto's, smilie & ubb parsing, referrer-spam blocking etc), maar dat wil ik voorlopig even lekker op de lange baan schuiven.

Even in het kort: naast een weblog gaat deze site vooral over mijn fotos en een beetje over mij. Verder heb ik een fijne archief-functie gebouwd en heb ik ook nog allemaal linkjes opgenomen naar vrienden en bekenden, of om andere redenen noemenswaardige websites. Tot slot: reageren kan op elk bericht, maar ook gewoon via de contact-pagina.

Ik hoop dat jullie het mooi vinden, ik ben er zelf in ieder geval wel tevreden over. Het moeilijkste moet in ieder geval nu nog komen: regelmatig wat interessants hier neerzetten. Ik ga het proberen!

reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. Get your 15 minutes of fame, en wees de eerste die reageert!