weblog

30
maart
2007

Nieuwe videoportal van XS4ALL

Pelle is gescoutGisteren heeft XS4ALL een nieuwe (experimentele) video-dienst gelanceerd: VideoPortal (beta). Zeg maar Youtube, maar dan voor XS4ALL abonnees. En laat ik nou net bij XS4ALL zitten. Even uitproberen dus.

Voor zover ik kan zien is het (nog?) niet mogelijk om (a la Youtube) een filmpje te embedden op je eigen site, maar verder werkt het perfect. Een heel groot voordeel is dat je films van groter dan 100Mb kan plaatsen, want dat kan op Youtube niet. Ook worden je films in meerdere formaten gecodeerd: in Windows Media of in Quicktime, en dan zowel in medium als in high quality. Erg gebruiksvriendelijk.

Check hier de supercoole video die mijn collega's maakten voor de trouwerij van Jantina en mij:
Pelle is gescout.

By Youtube kon ik 'm niet plaatsen (vanwege de bestandsgrootte), maar bij XS4ALL dus wel. Weet ik meteen weer waarom ik daar ookalweer abonnee was ;)

reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. Get your 15 minutes of fame, en wees de eerste die reageert!