weblog

01
februari
2006

Sargasso Battle of the Blogs: Gebrek aan inspiratie of inhoud?

Sargasso Battle ExampleBij Sargasso hadden ze me gespot en opgenomen in hun Battle of the Blogs. Sargasso voorspelt dat 2006 de geschiedenis in gaat als het jaar van de grote Nederlandse weblog-oorlog. En om dat te gaan illustreren, brengen ze maandelijks verslag uit van hun bevindingen in webloggend Nederland.

Mijn bescheiden weblogje staat dus ook in dat overzichtje. Tiende rij, achtste van links. Dit is waarmee de fijne Sargasso scout mijn weblog heeft getypeerd:

Een blik op de legenda leert me dat de achtergrondkleur de frequentie weergeeft. In dit geval is die vies bruin, wat zoveel wil zeggen als dat ik hier niet dagelijks post, en er soms zelfs meerdere dagen tussen twee opeenvolgende posts zitten. Een correcte constatering.

Echter, waar ik me dus niet in kan vinden, is de betekenis van het symbool op dat plaatje: "Gebrek aan inspiratie of inhoud." Are you kidding me? Ik weet niet hoe oppervlakkig de Sargasso-scouts zijn, maar als je mijn website (met regelmatig uitgebreide artikelen zoals hier, hier, hier en hier) dat predikaat meegeeft, maar ondertussen inhoudsloze weblogs als neukia.nl, jaggle.nl en vkmag.com niet een dergelijke waardering meegeeft, dan begin ik toch sterk te twijfelen aan de geloofwaardigheid van onze Sargasso-vrienden.

En dus ben ik eigenlijk wel benieuwd. Missen jullie hier inhoud? Getuigen mijn posts van gebrek aan inspiratie? Of is het prima zo, en zit Sargasso ernaast?

Kom maar op!

reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. Get your 15 minutes of fame, en wees de eerste die reageert!