weblog

09
februari
2006

Nominatie voor een Dutch Bloggie: Beste fotolog

Gisteren zag ik dat ik gewoon genomineerd ben voor een Dutch Bloggie! Whaa!

Op 1 januari gaan de verkiezingen voor de beste weblogs in Nederland, de Dutch Bloggies, van start. Vanaf die datum kan het Nederlandse publiek drie weken lang over veertien verschillende categorieen zijn nominaties aandragen op http://www.dutchbloggies.nl. Naar aanleiding van die eerste ronde krijgen enerzijds het publiek, anderzijds een deskundige jury vanaf 1 februari de mogelijkheid uit de lijsten van meest genoemde nominaties de uiteindelijke winnaars te bepalen.
http://www.dutchbloggies.nl/pers.php

De categorie fotolog is een juryprijs, dus ik kan jullie helaas niet aansporen om massaal op mij te gaan stemmen ;) Ik vermoed niet dat ik ga winnen, maar het is toch wel erg stoer dat ik er gewoon tussen sta. Want dat betekent dat Ún een aantal mensen mij genomineerd heeft, Ún dat de jury vond dat ik tussen de 10 beste genomineerden zat.

Er zit echter wel een downside aan die nominatie: sinds ik gister in die nominatielijst ben genoemd, weten de referrer-spammers mij ook te vinden. En dus moet ik daar toch maar even een oplossing voor gaan verzinnen.

Referrer spam

reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. Get your 15 minutes of fame, en wees de eerste die reageert!