weblog

18
maart
2006

Iemand hier met een dimeadozen.org account?

Sinds vanmiddag krijg ik tientallen bezoekers per uur die via dimeadozen.org op mijn site komen, om precies te zijn vanaf deze url. Je moet alleen ingelogd zijn om te zien wat er op die pagina precies te vinden is. En helaas pindakaas, ze hebben een account-stop dus mezelf aanmelden zit er niet in. Ook op BugMeNot (handig!) was er geen accountinfo te vinden.

Zo te zien is het een of andere torrent site, maar ik ben bestwel benieuwd wat mijn website precies met een blijkbaar populaire torrent te maken heeft. Iemand hier die hier toevallig een accountje heeft?

reacties

Fabio Gentiluomo 
Gravatar Icon for Fabio Gentiluomo

Hallo allemaal, ik kan al sinds een paar weken, geen liveconcerten meer downloaden,omdat ik een te lage uploadwaarde heb. Ik ben een grote fan van de new wave simple minds en duran duran(1980-1983). Kunnen jullie mij helpen?
Groeten van Fabio!

Quirino 
Gravatar Icon for Quirino

Je moet zelf iets uploaden. Ik heb snel een concert ergens gedownload, en die daar upgeload. Op die manier kreeg ik eerst weer genoeg saldo. Maar de grootste tip die ik je kan geven is om de gedownloade concerten te gaan seeden, en wees geen leecher!