weblog

02
maart
2005

Daar zijn we weer!

Zo, daar zijn we weer, verhuisd en wel. Er komt in zo'n laatste week zoveel op je af dat het onmogelijk is om alles voor de volle 100% tot je door te laten dringen. Toch hier de belangrijkste dingen van afgelopen dagen:

Keuken
M'n keuken is besteld! Na de nodige onderhandelingen over de prijs denk ik dat ik een mooie deal heb kunnen sluiten. Ik heb inmiddels een leidingschema opgestuurd gekregen, en er moet nog een hoop gebeuren voor het helemaal af is: keuken slopen, leidingen verleggen, muren stucen, keuken (laten) plaatsen, tegelen, verlichting aanleggen. Met het slopen ben ik met hulp van Lourens al aardig ver gekomen (kastjes eraf, 3 lagen (!) tegels verwijderd etc):

Zo ziet het er nu uit.. en zo moet het ongeveer gaan worden:

Slaapkamer
M'n slaapkamer is nog steeds niet af. De muren moeten nog gedaan worden, en het schrootjesgebeuren moet worden weggewerkt. Met Willem heb ik daar al gips voor gehaald; nu nog een goede gelegenheid om alles er op te schroeven. Afgelopen maandag is er al vloerbedekking gelegd (bezorgen was 35, laten leggen was 38,70... tsja, dan ga ik het niet zelf leggen natuurlijk), dus ik hoop er z.s.m. te kunnen gaan overnachten want nu doe ik dat nog op zolder.

Verhuizing
Zaterdag de hele dag bezig geweest met sjouwen, met de fantastische hulp van Willem, Annejet, Bernard, Marjoke, Jan, Sebas en Wilmar. Ik mocht de VW-bus van Dick lenen, en met een paar keer heen en weer rijden konden alle spullen worden overgebracht. Speciale dank gaat nog even uit naar Wilmar, Sebas en Jan die het voor elkaar hebben gekregen om mijn veel te zware wasmachine 3 trappen omhoog te tillen. Nadat alles in m'n nieuwe huis stond, hebben we nog de bus volgeladen met iets van 20 zakken puin en een berg hout- en gipsafval, en bij het gemeentedepot er weer uitgegooid. Zijn we daar ook weer vanaf.

Verder heb ik nog 1000 andere dingen gedaan, en nu moet ik maar eens bezig met het inruimen van al mijn spullen want het is nu nog een bende van heb ik jou daar. Foto's van hoe het geworden is komen als alles er weer een beetje toonbaar uit ziet. Voorlopig kan ik nog wel even vooruit in ieder geval: slaapkamer afmaken, keuken afmaken, verlichting in hele huis verzorgen, berging maken in gang, gang en trapgat verven en/of behangen, dingen ophangen aan muren, aanschaffen eetkamerstoelen, bankstel, relax-stoelen, tv-meubel... jullie zijn nog niet van me af dus ;)

reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. Get your 15 minutes of fame, en wees de eerste die reageert!