archief

27
september
2007

DaniŽl van Veelen

Vannacht om 02.41 kwam dit kleine mannetje ter wereld. Onvoorstelbaar, wat een wonder!

DaniŽl van Veelen

DaniŽl van Veelen

19
september
2007

Dreigende lucht

Dreigende lucht, Schiedamseweg Rotterdam

18
september
2007

Spinnenweb (2)

Spinnenweb

08
september
2007

Sony Ericsson T650

Eindelijk! Na het 2 jaar met de rampzalige Samsung Z500 uitgezongen te hebben, bracht de koerier mij deze week mijn nieuwe telefoon, de Sony Ericsson T650. Een wereld van verschil met mijn vorige bel-ijzer.

Sony Ericsson T650

Eindelijk weer een telefoon waarvan het geluid niet constant wegvalt, die niet elke 2 dagen opgeladen hoeft te worden, waarvan het alarm het wel doet, waarvan Bluetooth gewoon doet wat het moet doen, etcetera.

Siemens C25, Siemens C45, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T630, Samsung Z500, Sony Ericsson T650

Mijn eerste telefoon was een Siemens C25. Destijds (1998 denk ik) een van de kleinsten op de markt. Desalniettemin was hij nog best groot en lomp. Ook de antenne zat niet echt lekker in je broekzak, zodat je eigenlijk genoodzaakt was om hem met zo'n mooi systeembeheerders-hoesje aan je riem te bevestigen.
Al snel ging ik over op de Siemens C45. Een stuk kleiner, dunner en met geintegreerde antenne. Alleen de degelijkheid van dit ding liet wel te wensen over; het was loszittend plastic wat de klok sloeg.
Siemens had voor mij dus een beetje afgedaan, en een beetje research leidde mij in 2003 tot de Sony Ericsson T68i. Heerlijk klein en dun, met Bluetooth en infrarood, kleurenschermpje, eigenlijk alles wat ik in een telefoon zocht. Maar toen na een jaartje mijn contract was afgelopen, kon ik gratis een Sony Ericsson T630 krijgen. Tsja, dat sla je dus niet af, want dat was weer een grote sprong voorwaarts. En mooi schermpje, nog kleinere afmetingen, en zelfs een (halve megapixel?) camera aan boord.
Toen na een jaar mijn contract afliep, besloot ik over te stappen naar Vodafone, omdat dat mij een gratis Samsung Z500 op zou leveren. Er waren nog maar een paar UMTS toestellen, en dit was verreweg de kleinste die er te verkrijgen was. Dat vond ik wel wat. Maar helaas, zelfs mijn Siemens C25 uit 1998 bleek een beter ding dan die Samsung. Jammer genoeg zat ik er dus voor 2 jaar aan vast.

Lees verder...

08
september
2007

Regenboog (2)

Afgelopen maandag, uit m'n werk:

Regenboog Coolhaven Rotterdam

De mooiste regenboog die ik ooit had gezien. Helaas kwam mijn nieuwe telefoon een dag later pas, zodat jullie het even moeten doen met een behoorlijk ruiserige plaat uit mijn oude Samsung Z500 :(