archief

30
januari
2005

Foto's

Vandaag zelf even snel wat foto's geschoten. Altijd leuk om later terug te zien hoe het was. Verder ook nog bezoek gehad van Markus en het plafond in het midden van de kamer gewit. Op het moment dat je zelf een plafond gaat witten, zie je eigenlijk pas hoe vies niet-wit het ervoor was.

Lees verder...

29
januari
2005

Inkopen

Vanmiddag met Willem en Sebastiaan grote inkopen gedaan bij de Karwei van Tjeerd Arie. Verf in allerlei foute kleuren, kwasten, rollers, afdekzeil, Bosch schroefboormachine, en allerhande klein grut tegen 20% korting. Das niet verkeerd.
Bij terugkomst bleek moederlief een hoop gedaan te hebben: luxaflex schoongemaakt, garderobe-kamer schoongemaakt en alvast een groot gedeelte van het behang in de slaapkamer verwijderd. Kijk, dat schiet op.

28
januari
2005

Jaaaaaaaaaaaa!

Vandaag de grote dag: tekenen bij de notaris. Gelukkig duurde het allemaal niet zo lang, en nog geen half uur later stond ik weer buiten met 3 paar sleutels in m'n jaszak. M'n ouders hadden allebei vrij genomen, en die kwamen me 's middags meteen helpen. Ze hadden een berg boodschappen en schoonmaakmiddelen meegenomen, erg fijn. M'n moeder is meteen aan het schoonmaken geslagen, en m'n vader heeft wat verlichting geregeld. Kijk, dat is pas een goede start! Rond een uur of 17.00 kwam Willem ook nog even kijken, met een grote fles Glenfiddich in z'n hand. Thanks bro!
's Avonds na Sparta-Helmond Sport kwamen Lourens en DJ Arjen ook nog even kijken onder het genot van een biertje, altijd gezellig. Moe maar voldaan kroop ik die avond in bed... oh nee, dat viel best mee ;)